Тиждень здорового харчування

Було продовжено роботу над загальним проєктом у вигляді тижня здорового харчування «Щоб здоровими зростати слід корисну їжу вживати». В рамках проекту був проведений семінар-практикум «Смак чи здоров’я? Досліджуємо продукти харчування»

 

на якому педагоги мали змогу підвищити рівень щодо практичних знань по пошуково-дослідницькій діяльності дітей і можливості використання дослідів в роботі з дошкільниками. А саме склали коректурні таблиці «Корисна та шкідлива їжа»,

дослідили продукти харчування по запропонованим карточкам «картотеки дослідів з продуктами харчування» по черзі провели демонстрацію запропонованих дослідів.

Отримали рекомендацій щодо формування правильної харчової поведінки  переглянувши відео презентацію «Топ-5 цікавих фактів». Познайомилися з елементами «ЛЕГО» - конструювання для розвитку пізнавальної діяльності дітей дошкільного віку.

 

Проєктна діяльність цього тижня переросла для вихователів старших груп «Дзвіночок» та «Яблунька» Стеценко Г.І. Глушко Н.В., Козленко І.І. , Іщенко Л.М. в цікаві та довготривалі проекти «Цікавий світ професій: кухар», «Правильне харчування – запорука здоров’я»